ECE Seminar

Last Saturday mama, abah, qari and my sis with her lil farouq telah menjoinkan diri di seminar ECE (Early Child Education) which is organised by watie (GBOB).
Dh tgk tajuk seminar ni pn dh bule agakkn seminar ni berkaitan dgn apa kn??...Konsep seminar ni sgt la santai dan x heavy sgt..(biasanyer klu join seminar mata mama ni mesti berair sb tahan ngtuk tp this time x smpt pn nak ngtuk sb member sgt bersemangat memberikan hujah-hujahnyer..hehehe).
Dh lama mama berminat sgt nk tau psl ECE ni and this is the right place utk mama mendptkn maklumat ttg ECE ni...
Banyak tips and knowledge mama dpt dr seminar ni..and the best part is dpt free gift lg..huhuhu (yg free2 mmg mama suka ye..kikiki)
Seminar ini telah diadakan di Wisma Bling Lustre, Puchong. Tempt ni sgt la luas and Qari sgt suka bermain dgn kawan2 yg lbh krg sebaya dengn dier.
Oleh kerana Qari sgt excited bermain smpi x heran pn dgn mama and abah so both of us bule concentrate la skit dgr ceramah.
Qari sgt behave time seminar ni tp kengkadang kena jaga2 and tengok2kn dier jgk sb dia suka panjat2 and pegi tmpt plug lampu tu...(ni yg mama x berkenan ni..haish)
Overall seminar ini berjaya and mama harap watie dpt trskn lg adakn seminar2 yg berkaitan dgn ECE ni.
Mama x smpt nk snap gmbr sb sgt kusyuk mndgr celoteh watie..tp apapun ceramah ni x membosankan sb dia x formal and mama bule bawak Qari skli dtg seminar...(hahah ni 1st time Qari attend seminar..)

Yg kelakarnyer my sis bule jmpa kawan dier ninie (roomate masa duk ukm) kt situ..ninie pn skrg dh buat online biz..siap berenti keja lg..(wishing u a good luck ninie)..tindakan sgt berani dgn resign and buat full time biz...bila la mama and mak long bule berenti keja nk ikut jejak ninie..heheheh

ni jer gmbr yg smpt mama snap


mak long kusyuk dgr ceramah..abah plk memerhatikan qari takut2 dia memanjat ke pe


watie memberi talk


farouq smpi je trs tido

2 comments:

anak dh 10 br bleh berenti keje kot

 

Post a Comment