~..HeRe i CoMe..~ 1st Anniversary GA



Syarat-syarat:
1. Be my follower sepanjang Giveaway ini berlangsung. (done)
2. Listkan ~..HeRe i CoMe..~ dalam bloglist anda.. http://ainielie.blogspot.com/ (done)
3. Buat satu entri tentang GA nih dan perlu link terus ke entri ini. Tak yah karang panjang2..sempoi je..jgn lupa ajak la beberapa member anda utk join eh?The more..the merrier! (done..jom sesapa yg nk join meh klik sini)
4. Letakkan banner ~..HeRe i CoMe..~ 1st Anniversary GA di sidebar blog anda dan linkkan terus ke entri ini.(done)
5. Tinggalkan ID follower anda, url entri GA dan email di ruangan komen entri ini sahaja. (di shout box tak akan diambik kira ye kawan2...)(done)
6. GA ini akan bermula dari sekarang sehingga 1 September 2010 (11.59malam).
7. 3 pemenang akan dipilih berdasarkan kekdah Lucky Draw dan akan dipilih oleh my lil Qaisara pada 2 September 2010 dan senarai pemenang akan diumumkan pada 3 September 2010 (anniversary blog)

senang jer syrat2 nyer...jom ler join (http://ainielie.blogspot.com/2010/08/here-i-come-1st-anniversary-giveaway.html)

6 comments:

wah..mcm best jer GA ni..blh ellen join...hehehee

 

boleh jek...jom sapa lg nk join???

 

salam..
ibu qaisara dtg check GA..
lulus dah..hehehe..

thanks for joining ye..
nnt rajin2 la jengah blog ibu utk check update..

good luck!

 

salam..
ibu qaisara dtg check GA..
lulus dah..hehehe..

thanks for joining ye..
nnt rajin2 la jengah blog ibu utk check update..

good luck!

 

salam..
ibu qaisara dtg check GA..
lulus dah..hehehe..

thanks for joining ye..
nnt rajin2 la jengah blog ibu utk check update..

good luck!

 

salam..
ibu qaisara dtg check GA..
lulus dah..hehehe..

thanks for joining ye..
nnt rajin2 la jengah blog ibu utk check update..

good luck!

 

Post a Comment