My Qari

Sorry Qari..dh lama mama x wat entry psl Qari..bz duk masuk contest and GA jer smpi lupa plk nk wat entry psl Qari..hehehe..skrg Qari dh masuk 1 thn 4 bln..dlm masa ni dh bnyk yg Qari bljr and improve...dr segi percakapan mama dgr dh mcm2 kuar dr mulut Qari...walaupn mama x phm tp happy...ada je mcm2 Qari nk celoteh...plg klakar klu time mode nk berdukung..si Qari ni akan pggl mama ngn "maaa...ami....abah (aik???nape plk ttiba pggl mama abah???)"...dr segi tingkah laku plk Qari dh pandai tiru aksi we all smyg (part sujud plg kelakar dan mulut terkumat kamit mcm bc sesuatu), amik buku sendiri dan baca (yg heran mesti buku dlm keadaan betul..x terbalik), suka masukkan brg dlm kotak, dh bule disuruh amik brg, dh pandai mengarah..hehe, suka tlg mama angkat kain, pandai bukak tv sendiri, suka panjat perabot yg tinggi dan etc...klu nk tau bln ni la bln yg bnyk kali Qari jatuh / terantuk (nasib baik lah x teruk)...almaklumlah hero mama time ni tsgt la lasak dan otak dia mmg ligat nk tau mcm2...walaupn Qari ni makin aktif..mama layankan ajer la...(bab penat nk mengejar Qari tu toksah ckp la...)

0 comments:

Post a Comment