Pneumococcal Vaccine Part 2

Mlm ni qari ada appointment dgn dr syed kt kjmc..
Appointment ni adalah utk melengkapkan suntikan Pneumococcal.
1st vaccine dh amik last 2 mth and this is the final (utk bdk 1 thn lbh mcm qari hanya perlu 2 injection je)..
Actually mama dh buat appointment 24hb hr tu..tp mama lupa
last thhrusday call nk confirm bila appointment mama dh buat (buku appointment ttgl kt umah) tp nurse tu kata mama dh termiss..heheh (mama dh lupa..slalu dr sms 1 day b4appointment, ni x sms plk)
so mama dh bg tau nurse nk tukar tonite..nasib baik x terlewat sgt...
Hopefully tonite qari ok dan x demam la harapnyer sok...
Ari ni terpaksa buka puasa kt luar la nampaknyer=)

2 comments:

salam..
mamaqari..ain nak tanye laa..amik pneumococcal kat kjmc bape ratus eh?sbb ade dengar rumours,lain hospital lain harganye..betul ke eh?

 

salam ain...
mamaqari pki GL..so x bp sure la cost dier..
tp x silap mamaqari dlm 200++ satu suntikan.

 

Post a Comment