Sepah-sepah

Lama mama x update psl cita si Qari...
Skrg Qari dh nk masuk 1 th 6 bln..dh besar anak mama nih...
Makin besar, makin aktif dier dan mama pulak mkin mengecil jadinyer duk kejar dier kesana kesini...haish..
Qari ni pantang tgk umah bersih skit mesti disepah2 kannyer...(ikut perangai abah kot..hehehe)
Mama ada sediakan satu sudut khas utk Qari kt ruang tamu tu...tp satu hari 2-3 kali mama kena kemaskan tempat mainan dier..
Nnti klu dh pindah umah baru mama nk buatkn satu blk khas utk Qari..
klu dh ada blk sendiri x kisahla dier nk sepah2 kn pon...x kacau ruang tamu..
skrg ni terpaksa la tumpang ruang tamu dulu letak brg2 dier..
Actually ada 2 bilik yg we all x guna, satu dh mcm jd stor, satu lg tempt simpan kain baju plk..hehehe...alamklumlah duk umah pn mcm duk hotel (kes jarang2 ada kt umah la nih...hehe)


Ni keadaan seblm Qari bgn tido


Ni keadaan slps 5 minit Qari bgn tido...

4 comments:

budak2.. biasalah... kira sikit le tu mainan dia.. kalau anak ila.. xleh nak cite.. lg teruk.. haruuuu

 

salam mama qari...hikhik biasa la bdk2..mmg kejanya menyepah...k.atie dh pernah melaluinya!skrg anak2 dh bsr,laen lak cara nyepahnya..ngeee

 

anak2 mmg macam tuh, baru sorg tuh.. asid de dua, setiap masa umah tonggang langang(betul ke eja ni,haha). btw meja dan kerusi IKEA tuh sama ngan Ashraf punya. hehe boy lah katakan.. :)

 

tu la..keja megemas x penah hbs...kemas sini sepah sana...kemas sana sepah sini...lain la klu ada maid..heheheh

 

Post a Comment