Jejak Kasih

Last entry mama ada blog pasal we all ke Taman Tasik Perdana. Masa kt sana mama terjmpa BF mama masa study kt matriks Pusat Asasi Sains, UM dulu. We all dh lama x jmpa.Last jmpa masa mama kahwin thn 2008. That time dier dh ada nak sorg but this time jmpa dh 2 org anak dier.

Kitorg jd baik dulu sb bilik sebelah menyeblah. mama ngn roomate mama slalu lepak bilik diorg ataupn diorg yg akan lepak bilik kitorg. Kawan mama ni namanyer Liyana atau namer glamenyer ialah Layen. Dier ni mcm ala2 tomboy skit dulu dan x main ler cintan2 ni..tp yg terkejutnyer dlm group kitorg si Layen ni la yg kawen dulu. May b dh jodoh dier cpt agaknnyer kn...huhuhu

Yg plg mama x lupa psl si Layen ni, dia ni pendengar yg setia, suka bg nasihat dan yg plg penting dier la ajr mama subjek fizik bila time nk exam..kikikiki. Layen ni sgt la terror fizik, x mcm mama yg slalu x phm sepatah haram pn time lecturer ngajar...hahahah (mmg subjek ni x bule masuk dlm kepala otak mama). Thanks bnyk2 Layen sb tunjuk ajr mu sifu, mama berjaya gak score A utk fizik buat pertama kalinyer dlm hidup mama. mmg akn ku kenang la jasa mu itu.

Skrg layen dh jd full time housewife. Di smping tu dier ada buat online biz jual produk2 ibu bersalin, bayi dan produk kesihatan. Kpd u all yg nk cari produk2 yg berkaitan, sudi2 kn la terjah website si Layen ni di http://www.anaqi.com ye....


me with Layen..Sgt sempoi kn dier..abah curi2 amik gmbr nih..xde sape pn perasan ketika gmbr ni diambil (klu tau leh posing sket)
Ayat Layen yg mama x lupa hr tu "Ko ni nmpk makin ayu la..." hahaha..terngiang2 kt kepala mama ayt tuh smpi hr ni...kikikiki











3 comments:

WAH..perkataan "ayu" tak leh lupa ek./.. hehe.. skali skala org puji.. kena pulak lama xjumpa kan.. mmg terasa keikhlasan org yg puji tukan?

 

amy:mmg seronok
iela: tu la psl..bkn senang nk dpt pujian direct..hehehe

 

Post a Comment