Kelas pertama Qari @ Playgroup

Actually mama dh lama nk antr Qari ke playgroup..
Masa Qari 18bln mama dh try antr Qari ke Playgroup GBOB..nk tau lebih lanjut bule ke website GBOB..tp disebabkan mama terlalu sibuk time tuh dan tempat ni jauh dr rumah, mama tangguhkan kejap..
lg pn masa mama g trial class palygoup ni di GBOB time tu Qari sgt kecik lg dan mungkin dier x berapa phm lg arahan teacher watie...

Tp bila mama dpt tau ada playgroup yg lebih dekat ngn umah, dan baru nk amik new intake utk 2011 mama pn mmg berminat..Dh lepas tnya2 apa yg patut mama dan abah bersetuju nk antr Qari di sini...Tempt mama antr skang ni di USJ AlimKids playgroup..
Klu u all nk tau lebih lanjut bule ke website Alimkids...Mungkin u all bule cari tempat yg berdekatan ngn u all klu u all berminat nk join...Yuran pn amat berpatutan dan ia bercirikan keislaman...

Gambar2 Qari 1st day join alimkids playgroup...xde bnyk gmbr sgt sb mama sibuk assist Qari time buat aktiviti..

Arts time..qari tunggu giliran nk amik kertas dr teacher

Hari pertama class agak blurr sedikit..mungkin x biasa lg

Aktiviti hr ni melukis tapak tangan

Ini dier tapak tgn Qari..klu nk tau qari ni mmg x bp minat klu kita suh melukis...dier lebih suka main cryon dr melukis...

Class ni utk budak 2-4 thn..Qari antara yg terkecik..hehehe

Dh habis class teacher bg cop..yeay=)

Tggu giliran..beratur

Yes..my turn

See..cantik kan???

I luv it..

Eating time....

Berselera sungguh diorg mkn

Nyum..nyumm

B4 blk..take pic with mama

Bye teacher...see u next week....



6 comments:

best kan dpt tgk anak membesar, pandai main,melukis..ehh, dla xde anak lg..hehe

 

wah.. tgk qari mcm hepi n boleh adapt.. ok la... hari pertama mmg blur2..

 

xpe plan awal utk masa hadpan..heheheh

 

iela:harap2 mcm tu la...x biasa lg nih

 

cop tu untuk ape? makan eh hehee...slow slow eh qari, next week blajo lagi

 

mzhany: cop tu teachear bg masa budak2 nk blk...ala2 gift gitu...diorg mmg excited la dpt cop tu

 

Post a Comment