Qari @ Alimkids

Class ke-3 Qari di alimkids..mmm..semuanyer ok tp but that day smpi kt alimkids dier agak sleepy. Actually b4 g class mama mmg nk tidokn dier tp x ttido plk si kecik nih. Pg tu Qari bgn dlm kul 7, aktiviti di pg hari layan vcd barney, then ajk abah g main playground kt bawah rumah. Lepas tu bfast nasi goreng dan minum susu. So pg tu agak penat skit bg dier then plk tu dier x nk tido.


i'm ready to go

Class start at 10.30am but we arrived there bit early. Dlm kul 10.15am we all dh smpi. Class yg sblm tu lum habis lg tp si Qari mcm dh x sbr nk masuk class..hehehe...bagus Qari suka g school. Bila dier nmpk jer teacher rahmah terus tarik tgn mama akj nk masuk class..So utk tenangkan dier mama ajk baca buku kt situ dulu=)good idea..hehehe


tgh pilih buku


Disebabkan dia agak sleepy kali ni, dia x bp focus plk utk this time. Tp overall Qari still enjoy class tuh. Mama x amik gmbr pn sb hp rosak kena hempas ngn Qari..hehehe.Cuma ada skit video abah amik malu2 kucing (segan katanyer sb xde lelaki time tuh tunggu..hehehe).

Apa yg Qari belajar? Skrg dh masuk huruf B. No smpi 3. Then kali ni x de arts ganti dgn parachute game. Pastu nyanyi2 mcm biasa...Qari x bp nk participate this time. Kejanyer asyik lari2 jer. Kerja mama plk asyik mengejar dier. Dh tu bila mama nk amik dier, lg la dier lari (ala2 mcm main kejar2 plk)..mcm mengganggu plk concentration studnt lain..hehehe sorry eh semua...Then bila teacher ajr dier sibuk duk berdiri dpn teacher tuh. Smpi teacher nk tjk flashcard pn kena tjk tinggi2 sb Qari dh halang pandangan studnt lain.

Dh hbs class, cam biasa la..dlm keta kjp je dh ttido. Mmg penat sgt ler tuh..hehehe=)























2 comments:

bestnyee..at least dia blaja sumthing kan? nak bwk adam jugak lah :D

 

bawaklah adam nad..highly recommended=)

 

Post a Comment