Last reminder Utk Peserta GA Mamaqari!!!

Mamaqari dh cek semua peserta.. Ada lg peserta yg x cukup syarat dan mamaqari kasi can smpi pukul 12 tgh mlm ni je tau..Kpd sesapa yg nama dier masih x ada dlm list "Senarai Peserta GA" kt side bar tu pn sila inform sblm pkl 12 tgh mlm ni ye..Selepas itu sebarang bantahan tidak akan dilayan..
Terima kasih semua!!!!




8 comments:

Cute Mum dah wat entri 9 Feb.. tapi tak tahu kenapa kat entri GA tak der.. harap boleh terima..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/lucky-follower-ga-by-mamaqari.html

kalo tak boleh, takper.. :)

 

nama sy xde...

http://aanie.blogspot.com/2011/02/lucky-follower-ga-by-mamaqari.html

 

nama me takde..ni linknya..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/lucky-follower-ga-by-mamaqari.html

 

list kat tepi tu kan...ok ada...hehe

 

huhh.. nasib baek ada..
tak sabar nak tunggu tgk ada luck tak..
hehehe...^^,

 

nama saya xda...
saya buat entry 09.02.2011...
harap boleh diterima...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/lucky-follower-ga-by-mamaqari.html

 

banner ada, mamaqari kena klik kat +- di ga & contest, then tengok kat feb..

 

Post a Comment