Annual Dinner

Pd bln February yg lepas, company mama telah menganjurkan annual dinner utk staff2. Majlis ini telah diadakan di Concorde Shah Alam. Pd mlm tersebut mcm2 persembahan yg dibuat oleh staf dan pengacara mjls tersebut adalah Kiran dan Ikhwan dr Hotfm...
Yes...for sure mjls ini sgt merah dan happening dgn semua staff sgt supportive dan sporting...




pengacara kiran dan ikhwan from hot fm

So mari kita lihat antara fesyen2 yg digayakan pd mlm tersebut...



mcm2 jenis style...

Bg mama pula...utk dinner mlm tersebut, mama mengenakan dress yg mama beli online(mama mmg giler shopping online ye kawan2..). Disebabkan tema utk annual dinner tersebut adalah black and white, so mama telah memilih dress labuuh berwarna hitam. Tudung pun mama pilih shawal kaler hitam (x sure apa nama shawl tu dan memakai dgn fesyen ala2 maria elena). utk melengkapkan gaya mama yg x berapa nk bergaya ni mama selitkan juga dgn tas tagan kaler putih (at least adalah skit kaler putih..kata mengikut tema kn...) yg berlabuci2 nih..hahaha

So inilah hasilnyer..




mama and kengkawan

Pssstt....mama ingat nk jual la dress ni sb rasa dh x pki kot...So kpd u olz yg berminat dgn dress mama nih bule PM mama di mamaqari@gmail.com..Harga bule dirunding ye kawan2...Baju ni sesuai utk size XS,S atau M..tp baju ni agak fit skit utk size M...




preloved dinner dress for sale














6 comments:

bestnyer mamaqari g dinner yer....
mummuycun nak beli dress tue, konpem tak muat.. hehehe.... ;p

 

pas abis pantang nnti muat ler..hehehe=)

 

best g dinner..lama dah xpegi

 

noor: mmg best tp lg best klu bule bawak family sama kn=)

 

salam mama, baju ni cantik still available ke nk jual preloved ...berapa?

 

yes..still available..berminat ke? tp size dier kecik tau..xs dan s bule pki..tp baju dier melekat skit...mamaqari nk let go rm60 jer...klu berminat leh pm mamaqari@gmail.com

 

Post a Comment