Free Watermark...

Thanks mama nk ucapkan pada syamila mohd kerana telah memeberi watermark yg sungguh cute miut ni secara percuma. Actually dh lama mama dpt watermark ni cuma x smpt je nk buat entry. Mama sgt happy dpt watermark ni..almaklumlah nk buat sendiri mmg xde masa la...

Cantikkan watermark mama ni? Tima kasih sekali lg pd kak sya..

Kpd sesiap yg nk buat blog design/watermark bule jgk berkunjung ke http://syamilamohd.com/ kerana dier juga ada menyediajkan service blog design yg cun2...selain drp tu u olz bule juga dpt info tips dan tutorial yg dikongsikan bersama dlm blog beliau...


4 comments:

blog mama qari pun cun....

 

thanks zaidah sudi jenguk mamaqari=)

 

cantik watermark :)sesuai ngan blog nie..simple n kemas

 

mummy echa: thanks dear...

 

Post a Comment