Miss u....

Ermmm...jgn terkejut dgn tajuk di atas..Entry ini utk seseorg yg special..agak2 siapakah dier???

Sudah tentunya my hubby aka abah qari..Abah outstation 5 days starting isnin dan tinggalah kami berdua...huhuhu...sedey..so mama and qari pn pulanglah ke kg halaman kami di rumah mama tok (actually umah mamaqari duduk ngn mama tok x smpi 1 km pn..kekeke)

Just to share our happy momment with abah...





p/s: Abah cptla blk...qari rindu abah ni...ececehhh...(mak ke anak yg rindu nih..hehehe)



8 comments:

ye ker qari yang rindu...sebenarnyer mamanyer yang rindu....

 

hahahaha padan muka kena tinggal, jadilah mcm farouq n mama BERDIKARI...keh..keh...keh

 

ala cian nyer Qari (mamaQari sebenarnyer)... samalah, mummy (sara n mirza)pun 'ditinggalkan' 5 hari seminggu.. huhuhu.. (weekend husband)

 

zaidah:hehehee..ye ke??opsss...

mrs far_east: balas dendam nmpk????hehehe..

mummycun: la siannyer mummy...

 

mummycun:la mek yah rupanyer...dh tukr nama glamer ke..kikikiki

 

mestilah kena glamour ckit... nanti mamaqari lawatlah blog baru mummy n jdlah follower mummy yer... hehehehe..

 

tak salah merindu pada yang hak.Sesekali merasa nikmat merindu best jugak kan.nie kalu asyik berkepit jerk tak sempat rindu nak bertandang pon tak syok jugak..sekali sekala merindu teringat zaman bercintun kan..:)

 

mummycun: ok2..nnti i terjah blog u ok mummycunsgt..hehehe=)

che namnam: btl tu...mcm zaman bercinta plk..hehehe

 

Post a Comment