Selamat ulang Tahun yg ke-3

Agak lmbt mama nk ceritakan pasal sambutan ulangthn perkahwinan kami yg ke-3..Almaklumlah dh nk dekat sebln dh dari tarikh anniversay, baru hr ni smpt nk share kt blog ni..x pe la..mmg dh ketinggalan kereta api pun..hehehe

Sempena ulang thn ke-3 we olz xde la nk sambut sgt pn. Kebetulan hr tu abah puasa so we olz just pegi mkn kt Secret Recepi je...


Sementara menunggu azan jln2 dulu pusing Giant nih..Masa time tgh berlegar2 menghabiskan masa tggu azan tu Qari ternmpk satu gerai yg menjual buku kegemaran dier...Buku apa lg? buku upin ipin la...Mama mcm biasa x smpi hati pegi la belikan buku tu. Nasib baik buku yg dia mintak, klu benda lain mmg abah x bg la nk beli..Mamat yg jual buku tu pn cam heran jek..sb dlm bnyk2 benda yg dijual kt situ budak kecik ni nk suh mama belikan buku....Alhamdulillah la Qari mmg suka sgt dgn buku. mungkin ada mengikut Baba Tok nyer yg sememangnyer ulat buku. Cuma x tau la nape minat baca buku tu x jatuh plk pada mama..hahahah (mmg mama liat sgt bab baca buku ni....setakat magazine tu pn slalu baca x abis..kakaka)

Mama mmg support habis klu dia nk baca buku. Kengkadang tu dia pilih je buku kt rumah yg dier nk and suh mama tlg baca...tp x abis lg baca budak kecik tu dh selak muka surat sebelah...sabar je la..heheh.Tp better la klu dia minat buku drpd permainan2 yg x berfaedah mcm keta, pistol dan sbgainyer. Bukan mama x bg langsung Qari main benda2 tu, tp klu bule mmg mama x nk start dgn belikan permainan mcm tu..



Dh azan we olz sembahyang dulu br la g melantak. Qari sementara menunggu mama sembhyg:






Aksi makan2 x smpt nk snap sb camera dh kehabisan bateri...











4 comments:

happy anniversary...
semoga berkekalan hingga ke syurga...
amin...

 

terima kasih fadzillah...amin=)

 

hepi anniversary.. harap tak terlambat mummy wish yer...
nanti Qari ajar Sara n Mirza baca buku juga tau...

 

mummy cun: mekacih=)meh kita sama2 membaca ye sara n mirza..

 

Post a Comment