Having Fun with Colleagues

Aktiviti last weekend. we olz menghabiskan masa bersama-sama family rakan sekerja mama. Actually we olz dh rancang 2 minggu lepas, walaupn mcm2 halangan akhirnyer berjaya juga kami berkumpul beramai-ramai di pusat bowling, Monterez Golf Club.



we olz smpi sharp at 2pm..time nih org lain x smpi lg so jalan2 dulu di sekitar kawasan



So layankan la aktiviti kitorg...mmg best giler sb mmg dh lama x main bowling..lepas gian la katakan..hehehe






we olz main 2 lane equal to 8 org main..harizal duk bz taip nama kitorg



inilah dier 2 kumpulan..kumpulan pertama di seblh kiri terdiri daripada soleha, kak emma, intan dan mama..kumpulan yg seblh kanan plk terdiri drpd farah, kak g, abah dan harizal


Meh kita layan gaya2 pemain2 yg mcm pro (diingatkan sekali lg ye...gaya sahaja yg mcm pro tp permainan hampeh)..hehehehehehe....



soleha selaku pemain top ten cgc=)



aii...berebut bola ke ni??



yesss...strike!!!







gaya mama yg over giler..hahaha cani ke gaya mama..buruk btl (*_*)




kak g yg menunjukkan permainan konsisten..







Pusingan pertama:




pusingan kedua:




Rakan sekerja mama mmg best, sgt sporting dan sekepala ngn mama walaupn x semua yg dpt join aktiviti ni. May b next time bule buat lg dan yg x dpt join tu may b leh join utk next punyer aktivit pulak..ni pun kitorg x ajk semua just among the ladies jek...guys x ajk pn terutamnyer si adzhim report card tu...kakakakaka=)





kaum bapa








letak dlm stroller haziq...behave skjp jer...





budak kecik ni pn pki kasut bowling jgk...hehehe





budak kecik yg x tau penat

































































2 comments:

bestnyer... mummy nak join jugak.. huhuhu..
mama qari nie pandai ke main... aksi bukan main lagi.. hahahahaha..

p/s: last main bowling masa study kat UM dulu...

 

gaya jer lebih..hahahahaha..buat malu jek=)

 

Post a Comment