Nervous punyer pasal....

Hari tu we olz pergi jumpa paeds utk mendapatkan suntikan hepatitis memandangkan qari dh masuk 2 thn. Smpi kt sana dlm pkl 7.15pm dan no giliran yg ke-6. So mcm biasa qari pn main2 la permainan2 kt sana. Tiba giliran we olz, mama pun dukungla qari masuk dlm blk Dr. Syed.

Dh masuk bilik tu, sembang2 dgn Dr. Syed then tiba la masnyer Dr. nk bg suntikan. Mama pn riba la qari. Qari mcm tau dier nk kena cucuk tp dier cool jer. Dr. Syed suh mama bukak pampers qari skit sb nk cuck kt bahagian punggung. Time tu plk la mcm susah jer nk bukak pampers tu. Ketat plk. Dr. Syed pn dgn baik hatinyer pn ckp "Takpe la biar saya je yg tlg bukakan".

Tiba2 bila Dr. bukak rupa2 nyer qari ter 'popo' dlm pampers tu. Apa lagi bantai gelak la semua org termasuk jugak Dr. nasib baik Dr. tu pn sporting..hehehe. Adoi la qari time biler plk la dier buat kerja nih. mama x de bau plk time nk masuk dlm blk Dr. Ni mesti nervous punyer pasal bule plk dia prank kn Dr. tu...muahahaha..So we olz pn mtk nk tukar pampers dulu then baru sambung buat suntikan...

Ni bukan kali pertama ye..dh 2 x dier buat cantu...naik malu den (^_^)
Dh lepas kena cucuk tu rilek jer qari..buat muka x bersalah..abah plk bantai gelak smpi dlm keta...adoyai sabau je la ngn mamat 2 org nih (merujuk pd abah dan qari)....haishhh
























0 comments:

Post a Comment