Sri Thai PJ

Kali ni we olz satu family makan di Sri Thai PJ. Makanan kt sini semua dimasak dgn cara masakan Thai sebab dh nama pn Sri Thai kan.. Overall ok la, sama mcm mana2 kedai makan Thai. Cuma restaurant ni nmpk mcm ekslusif skit sb ada org serve dan harga makanan pn agak mahal sedikit.

Kt sini we olz makan nasi putih, siamise siakap steamed fish, sambal sotong, mix tomyam, asparagus goreng belacan kot, sizzling toufu . Dessert plk bubur sago dan ice kacang. Tomyam dan masakan siamise steamed tu paling best. Dlm tomyam tu siap ada ketam tuh, may b sb tu la sedap kot. Makanan yg lain2 ok la cam biasa jer.













Kpd u olz yg nk try tempat makan ni, bule la dtg ke sini dan alamtnyer di bawah ni:





Jalan Barat, Petaling Jaya, Selangor
No. 21 B & C, Jalan Barat, Petaling Jaya Selangor 46200.
(located right opposite PJ Hilton) 03-7956-3535





























2 comments:

nampak menarikla.. bolehla nak cuba ne

 

perghhhh..meleleh tgk..yum yum^^

 

Post a Comment