Tinted Rumah Part 2

Update Rumah...
Rumah dah siap di tinted. Beza rumah tinted dengan tak tinted? Rasa macam lagi sejuk jer kalu rumah bertinted ni. Cuma kalau waktu malam org luar leh nampak dalam rumah la pulak. Tapi takpe, still bule cover dengan langsir. Selain daripada tu, kalau kita pasang tinted langsir pun bule tahan lama sebab langsir-langsir ni akan kurang kena pancaran matahari secara terus.
Kami pilih tinted kaler biru, favourite kaler abah. Di mata dia biru jer la cantik sampaikan sofa kami pun kaler biru..haishhh...
 tinted biru



selepas tinted

kaler-kaler lain yang ada selain biru

Untuk keterangan lanjut/quotation bule hubungi
abg rosdi @ 0122095967






6 comments:

teratai memang nak kena tinted jugak sebab bnyk cermin..klu tak memang rasa panas=)

 

Salam mama ahmad.. Nak tanya.. Lepas brother ni pasang tinted tu kan... Ada kesan gelembung2 x?

 

salam anon,
Setakat ni belum ada lagi gelembung2...lgpun masa abang tu buat husband sy tunggu smpi dia habis kerja...kalau x puas hati bule komplen terus..

 

Post a Comment