Pindah Rumah

Assalamualaikum....

Nampaknyer dah lama saya menyepikan diri. Sibuk dengan berpindah rumah baru dan ulang alik ke hospital Aqeel. Banyak perkara yang berlaku yang saya tak sempat nak update...

Alhamdulillah kami dah berpindah officialy masa hari maulidul rasul hari tu. Syukur kepada Allah s.w.t yang memudahkan perjalanan hidup kami. 

Penat rupanyer berpindah rumah ni kan.. Tapi berbaloi bila dapat tinggal di rumah dari usaha kita sendiri=)

source: google

2 comments:

alhamdulillah.... kalau buat house warming jemput la kami ye..hihi

 

alamak sorry lah iela...kita dh buat housewarming la last 2 weeks hr tu tp kecik2 jer..anyway nnti kalu ada makan2 lagi kita jemput iela and family ye..tq..sorry sgt2..huhuhu

 

Post a Comment