Anak Bujang Kami

 
Ok..Bergaya tak saya? Gen mana ntah Qari ni dapat sampai suka bergaya sakan. Yang pasti ini bukan dari perangai saya ye...huhuhu. Kalau amik gambar no. 1. Pulak tu selagi tak puas amik gambar, selagi tu suruh saya amik gambar. Lepas amik gambar mesti nak terus tengok kamera macam Mak Long dia. Lepas tu kalau tak puas hati dengan hasil gambar, suruh amik lagi siap dengan cermin mata bagai sampai saya pun naik boring..Nasib baik abahnyer rajin nak layang snap gambar...BTW terima kasih pada kakak pau yang sponsored baju ni..Memang kena la dengan test budak bajet smart ni...
 
Ingatkan anak perempuan jer yang suka bergaya. Kalau bab nak pilih pakaian, memang nak ikut taste dia jer la. Nak beli kasut pun dah pandai memilih nak kaler hijau. Ni lagi satu masalah anak obses kaler hijau bapak dia pulak obses kaler biru. Pening makpaknyer nak cari kasut kaler hijau. Dah jumpa pulak takde size.
 
Haishhhh la anak...



2 comments:

encem2....
lepas nie amik gamba sama2 adik aqeel ya....
My kids yg pilih...suke tak??? Mmg wish nak pakaikan budak2 baju yg sama masih x kesampaian.
Anak org pun jadikla, tumpang gembira.....

 

suka sangat...hari-hari nak pakai...huhuhu=)

 

Post a Comment