Latih Tubi

Aqeel skang dah rajin berlatih bangun duduk...
Pantang duk sebelah dia, mesti jadi tiang untuk dia bangun dan berpaut..
Nasib baik ada kepala katil ni dia bule jadikan bahan untuk support dia bangun...kalau kat ruang tamu, sofa la tempat dia berpaut..
Nampaknya dia pun dah hafal kedudukan perabot kat bilik kami dan ruang tamu...
Letak je arah mana-mana...Tau la dia mana dia akan patut pegi untuk berpaut...
 


 



Feature Wall Ruang Tamu

Dah lama rasa nak cat feature wall kat ruang tamu...
Tapi masalahnya tak dapat lagi kata sepakat nak cat kaler apa...
Saya nak kaler grey...
 
 
Kaler grey ni nampak lebih moden kan?
 
 
Tapi dah kawen dengan orang yang obses kaler biru...So mesti la dia nak biru
 
 
Biru..Memang memberi ketenangan..
Tapi kalau dah kiri kanan pun biru...
naik jemu gak kan???
 
So....
 
Grey vs Biru = Putih la jawapnyer..
Smpi skang masih tak cat-cat lagi....
Waaaaa....!!!!
 
 


Half Moon Cotton

**Sticky Post**

Sila scroll ke bawah untuk new entry


Material Cotton
Corak yang cantik dan kain nampak berkilat sedikit..


RM32 (not including postage)

HMC01
HMC02
HMC03
HMC04 (SOLD)
HMC05 (SOLD)

Berminat bule pm saya di mamaqari@gmail.com atau
isi order form di sini